Tickets kopen

Laatste zaterdag- en weekendtickets

Vertel het aan Jan en alleman

Campo Solar ‘22 nadert met rasse schreden. Ondertussen worden de velden ingericht om jullie te ontvangen. De ticketverkoop voor zaterdag 30 juli en de weekendtickets gaan ondertussen ook pijlsnel. Om de gezellige sfeer en het unieke decor van Campo Solar te bewaren, beperken we de capaciteit.

We bieden jullie dan ook nu nog de laatste kans op dagtickets voor zaterdag en weekendtickets aan. We hadden dit niet kunnen dromen, want deze zijn voor het eerst in de geschiedenis van Campo Solar dus bijna uitverkocht. Er zijn ook nog steeds dagtickets voor vrijdag en zondag beschikbaar.

Overnachten op de Campo Camping voor de ultieme beleving is ook nog mogelijk. Wees er dus snel bij en graag tot op 29, 30 en 31 juli.

Koop hier je tickets!

Relevante nieuwtjes

Met de steun van

Tot op Campo!

© Campo Solar 2024

Design & Concept by Compagnon