Tickets nog niet te koop

Vrijdag-, zondag- & weekendtickets nog beschikbaar! Individuele zaterdagtickets uitverkocht.

Vertel het aan Jan en alleman

Er zijn nog steeds dagtickets beschikbaar voor vrijdag en zondag. Voor de totale Campo beleving kan je beperkt ook nog een weekendticket aanschaffen. De dagtickets voor zaterdag 30 juli zijn helaas uitverkocht! Alvast bedankt voor jullie vertrouwen en merci om even hard uit te kijken naar Campo Solar 2022.

Zonder stress blijven overnachten op de Campo Camping kan ook nog steeds, al zijn deze plaatsen ook bijna uitverkocht. Wees er dus snel bij als je ook nog onvergetelijke momenten wil beleven op vrijdag, zaterdag en zondag 29, 30 en 31 juli.

Relevante nieuwtjes

Met de steun van

Tot op Campo!

© Campo Solar 2022

Design & Concept by Compagnon