Tickets kopen

5 Augustus

ECHT!

Koop tickets

ECHT! staat bekend om hun explosieve live optredens. Geïnspireerd door het format van een DJ-set, gaat de band van beat naar beat en verkennen ze de overgangen om zo een niet- stoppende opstijging op te bouwen.

Sinds 2017 hebben ze hun innovatieve stijl en geluid uitgekristalliseerd op de Brusselse scène. Samen met hun vrienden, Commander Spoon, werkten ze samen met de nieuwe generatie van Belgische rappers voor Niveau4XXL op het festival Couleur Café 2019. Enkele maanden later verscheen ECHT! ’s debuut-EP ‘DOUF’, uitgebracht door het groove-heavy platenlabel Sdban Ultra.Tijdens het vreemde jaar 2020 werd de band bekroond met een derde plaats door Red Bull Elektropedia in de categorie “Fresh on the scene” & ‘DOUF’ werd genomineerd voor beste EP. Ze kregen de kans om memorabele shows te geven op Fifty Session & Les Nuits du Botanique. Dit jaar begon sterk met ECHT! ’s BREWmixes: een reeks van 20 minuten beat-to- beat live-sessies. Twee ervan werden gedraaid door Lefto op Kiosk Radio (BXL), Worldwide FM (Londen) & The Lot Radio (NYC); één werd uitgelicht door Studio Brussel.

Maar het beste moet nog komen… het eerste album komt over een paar maanden uit!
Hun debuutalbum ‘INWANE’ wordt uitgegeven op 24 september op Sdban en heeft een heel nieuw verhaal te vertellen.
Echt’ betekent ‘waar’ of ‘echt’ in het brusseleirs (Brabants dialect van Brussel). Het is een directe verwijzing naar het feit dat hun geluidsoverdracht ‘echt’ is, uitgevoerd met conventionele muziekinstrumenten in tegenstelling tot computermuziek die de uitvoering zou kunnen suggereren. Het heeft ook te maken met het feit dat geen van de leden van de band oorspronkelijk uit Brussel komt – bassist Federico Pecoraro komt uit Italië, toetsenist Dorian Dumont komt uit Frankrijk en drummer Martin Méreau en gitarist Florent Jeunieaux komen beiden uit Mons (België).

Garantie voor een dik optreden op Campo Solar!

ECHT!

Zaterdag 5 Augustus

  • 00:00
Koop tickets

Met de steun van

Tot op Campo!

© Campo Solar 2023

Design & Concept by Compagnon