Tickets kopen

13 Augustus

FAISAL

Koop tickets

Faisal is een Belgische DJ en producer die vooral bekend staat om zijn genre-buigende sets en brede waaier aan invloeden. This boy werd verkozen tot de numero uno beste DJ in de 2016 Red Bull Elektropedia Awards. Als kind van de jaren 90 en zoon van een soul- en funk-dj in de jaren 70, groeide Faisal op met het luisteren naar het beste van twee werelden. Hij stapte uit wat er in de echte wereld gaande was, in de platencollectie van zijn vader. En terug.

Het schetsen van creativiteit en het definiƫren van genres in muziek behoort tot het verleden en dat is wat Faisal in gedachten houdt bij elke set, in een poging de zaken vooruit te helpen met nieuwe jams zonder het contact met dat klassieke goede goed te verliezen. Deze liefde en ruimdenkendheid in zijn DJ-game bezorgden hem zijn eigen wekelijkse residency op de Belgische radiozender Studio Brussel en de #1 plek in de Red Bull Elektropedia DJ top 100.

Ook al superveel zin om te genieten van Faisal zijn kunsten? Wij ook! Check it out op vrijdag 13 augustus tussen de zonnebloemtjes op Campo Solar!

FAISAL

Vrijdag 13 Augustus

Koop tickets

Met dank aan

Tot op Campo!

© Campo Solar 2021

Design & Concept by Compagnon