Tickets nog niet te koop

14 Augustus

INTERGALACTIC LOVERS

Zangeres Lara Chedraoui, gitarist Maarten Huygens, bassist Raf De Mey en drummer Brendan Corbey kennen elkaar van binnen en van buiten. Samen doorzwommen ze al heel wat wateren – privé en persoonlijk. Als onbreekbaar viertal staan ze samen klaar om het volgende hoofdstuk in de carrière van Intergalactic Lovers aan te vatten: optreden op Campo Solar!

Ze delen een gezonde ambitie en nieuwsgierigheid om hun muziek steeds verder te doen evolueren. “Deze keer kwam ‘mensen doen bewegen’ als gedeeld vooruitzicht naar voor.” Met dat doel voor ogen, kon het schrijfproces beginnen. Het is een weggever om te zeggen dat hun nieuwe plaat elektronischer klinkt dan wat de meeste mensen zouden verwachten van de groep, maar het voelt uiteindelijk aan als een logische evolutie, een hybride overgang naar een nieuwe invloed.

Het resultaat van de samenwerking met hun nieuwe producer, het geduld oefenen, het doorbijten en de bewegingsvisie voor ogen houden, heet ‘Liquid Love’. Het is een plaat die eerdere vergelijkingen als Interpol of Feist de kop indrukt en andere geluiden aan bod doet komen. Een plaat die vertrouwt klinkt zonder in herhaling te vallen. Een plaat die gaat over verandering en het omarmen daarvan. Een plaat over liefde in al zijn vormen. Een plaat over tijd en de relativiteit ervan. Een plaat over de onzin van perfectie ook want perfectie is stilstand en alles is altijd in beweging. ‘Liquid Love’ is de volgende stap in de richting van de gezonde ambitie die Intergalactic Lovers al vier platen naar voor schuift (“werelddominantie”) en de sleutel tot hun terugkeer naar het podium en het publiek. En die terugkeer kan niet snel genoeg komen.

Ook jij kan al dit moois komen beluisteren! Kom je oortjes verwennen, zaterdag 14 augustus op Campo Solar!

INTERGALACTIC LOVERS

Zaterdag 14 Augustus

  • 21:45

Met de steun van

Tot op Campo!

© Campo Solar 2021

Design & Concept by Compagnon