Tickets nog niet te koop

15 Augustus

KONG & GRATTS

Kong & Gratts verspreiden de real house sound al een heel eind. Hierdoor zijn ze één van de best bewaarde underground secrets van België. Samen runnen ze de ‘ensemble’ clubavonden, de blog en het label, dat tot nu toe een breed scala aan sounds van bondgenoten heeft uitgebracht.

Het duo verzorgt de Belgische tak van 22tracks, die tot op de dag van vandaag doorgaat met het samenstellen van nieuwe playlists voor het platform. Sinds
ze begonnen eind jaren negentig met dj’en zijn ze uitgegroeid tot doorgewinterde schijvenruiters die elke nacht hun weg weten te vinden.

De veelzijdige draaistijl maakt ze het ideale team voor een warming-up in de middag, net zo goed als een piekmoment op een festival. Met een mix van heavy-hitting house, disco, italo, techno en new beat stonden deze heren al in enkele van ’s werelds meest geprezen clubs zoals Fuse, Corsica Studios, The Observatory,Catclub, Studio 80, Grelle Forelle of Watergate, maar ook de dj-booths van festivals als Pukkelpop, Dimensions, Horst, Feel Festival, Dour, Listen! Festival, I Love Techno of Tomorrowland.

Toch, als je ze het zou vragen, zullen ze je waarschijnlijk vertellen dat ze het meeste plezier hebben om voor een intiem publiek te spelen in een donkere, mistige kelder. Zonder tekenen van vertraging ziet het nieuwe jaar er al veelbelovend uit voor het paar, met tal van nieuwe releases en dj-datums.

KONG & GRATTS

Zondag 15 Augustus

Met de steun van

Tot op Campo!

© Campo Solar 2021

Design & Concept by Compagnon