Tickets kopen

15 Augustus

RAYMOND VAN HET GROENWOUD

Koop tickets

De koning van de Vlaamse rock, Raymond van het Groenewoud, bracht exact 40 jaar geleden zijn single MEISJES uit. Uiteraard betekent dit: FEEST! De primeur is voor ons, vooraleer Raymond en zijn kompanen de aftrap van de Vlaamse tournee geven, zetten ze voet aan wal op Campo Solar!

Wie Raymond van het Groenewoud niet kent, leefde de laatste veertigtal jaar wellicht in quarantaine. Een heel resem albums en singles staan op zijn naam en – als u zelf even Google raadpleegt zult u het kunnen bevestigen – hij heeft een biografie om U tegen te zeggen. Al op jonge leeftijd, zo’n 50 jaar geleden, startte hij zijn muzikale carrière. Hij scoorde tal van hits die grijsgedraaid worden op de Vlaamse radio.

‘Zoals gewoonlijk’ zullen Raymond en zijn kornuiten met volle goesting op de planken staan en hun keel wijd open zetten om zijn ‘Liefde voor muziek’ rond te strooien over het publiek. Dan schreeuwen wij graag met z’n allen ‘Raymond boven!’ en dansen we volop mee op ‘Chachacha’. Zijn onvergetelijke liedjesteksten zijn steeds precies en raak, de eerlijkheid waarmee hij ze brengt maken ze des te mooier.

Een thuismatch voor Raymond, zondag 15 augustus, op Campo Solar!

RAYMOND VAN HET GROENWOUD

Zondag 15 Augustus

Koop tickets

Met dank aan

Tot op Campo!

© Campo Solar 2021

Design & Concept by Compagnon