Tickets kopen

15 Augustus

SCHOOL IS COOL

Koop tickets

Na Good News uit 2017 komt School is Cool terug met hun toepasselijk getitelde vierde album: Things That Don’t Go Right. De meeste dingen gaan nu eenmaal mis. Maar het creatieproces van dit album is grotendeels van een leien dakje gelopen. Zowel de eerste single ‘Close’ als de rest van deze avontuurlijke plaat zijn ge├»nspireerd door nostalgische classic rock, met veel tweestemmige gitaarlijnen, grote synthriffs en luide refreinen. De popliefde van de band blijft wel centraal staan. Meer en meer, zelfs. Maar er is ook plaats voor uitgebreide instrumentale opbouwen en langer uitgesponnen songs.

Een inspiratie voor de sfeer van Things That Don’t Go Right was het apocalyptische The Prophecy, een schilderij van part-time zanger, part-time modeontwerper en part-time schilder Bent Van Looy. Tijdens het schrijven van deze plaat was onze voornaamste drijfveer het spelplezier.

Na hun magische passage in ons amfitheater tijdens de editie van 2020 kunnen we met veel vreugde melden dat School is Cool opnieuw hun kunsten op Campo Solar komt tonen. Zoals steeds met een vernieuwd en muzikaal vreugdevol liveconcept!

Ook zo benieuwd naar deze band? Kom je oortjes verwennen zondag 15 augustus op Campo Solar!

SCHOOL IS COOL

Zondag 15 Augustus

Koop tickets

Met dank aan

Tot op Campo!

© Campo Solar 2021

Design & Concept by Compagnon