Tickets kopen

5 Augustus

SHAMEBOY

Koop tickets

Groot nieuws, want Campo Solar presenteert een ware parel uit de Belpopgeschiedenis, al is het in feite een Nederlander! Maar goed, wat maakt dat ons uit, want ondertussen is Luuk Paul Cox, aka Shameboy, al lang een van ons.

We schrijven 2004: het Belgische duo Shameboy, aka drummer en producer van Arsenal Luuk Cox en DJ Bobby (Jimmy Dewit) van Discobar Galaxie worden tot nieuwe godenkinderen van de elektronische musicscène gekatapulteerd. Geïnspireerd door de elektronica van de Chemical Brothers en Kraftwerk brachten ze ‘Hi Lo And In Between’ uit. In geen tijd zijn ze een festivalfavoriet, met livesets op Rock Werchter, Pukkelpop en Lowlands. Radiohits? Check! Straffe platen? Check! Uitmuntende livereputatie? Dubbel Check!

In 2015 gaat het duo in winterslaap. Cox bekwaamde zich in werken voor anderen en deed dat met verve. Admiral Freebee, Intergalactic Lovers, Stromae, Loïc Nottet en de Compact Disc Dummies deden allemaal beroep op zijn kunsten. Zeven jaar later vindt Campo Solar het tijd om deze godenkinderen opnieuw te laten schitteren. Waar kan dit beter dan op het hoofdpodium van dit festivalparadijs. Verwacht uitmuntende dansplaten, enorm veel sfeer en een feestnacht om U tegen te zeggen!

Zaterdag 5 augustus op Campo Solar!

SHAMEBOY

Zaterdag 5 Augustus

  • 23:00
Koop tickets

Met de steun van

Tot op Campo!

© Campo Solar 2023

Design & Concept by Compagnon