Tickets kopen

14 Augustus

SHHT

Koop tickets

Maak kennis met Shht.
Shht is het vruchtbare resultaat van een samenzijn. Op zoek naar een sublieme waarheid in alles wat kitsch en eigenzinnig is resulteert in een verleidelijk natte post-pop droom. Vandaag presenteren ze met trots hun tweede album Noneketanu. De muziek op het album komt voort uit een druk jaar, volgepropt met jammen en optreden als een sterk, groovy team.

Sinds de release van hun debuutalbum, Love Love Love (2018), heeft Shht een bekoorlijke live-reputatie opgebouwd, en wat betreft de follow-up gingen ze de uitdaging aan om de live energie vast te leggen in de vorm van een stevige plaat. Het resultaat is Noneketanu, variërend van eenvoudige liedjes tot ongekende
polka rave, voornamelijk opgenomen in live takes, met achteraf slechts een paar overdubs.

Shht weet het publiek met onuitputtelijke energie te raken. Met meer dan 200 shows op de teller belichaamt Shht het rijke culturele erfgoed dat Gent te bieden heeft. Van de eigenzinnige, energieke experimentele jazz funk van Beraadgeslagen tot de keiharde beats van de van DeeWee tot de rauwe woede van Raketkanon, Shht vat deze muzikale veelheid voor jullie samen in een veelbelovend optreden.

Shht, zaterdag 14 augustus op Campo Solar!

SHHT

Zaterdag 14 Augustus

Koop tickets

Met dank aan

Tot op Campo!

© Campo Solar 2021

Design & Concept by Compagnon