Tickets kopen

2 Augustus

TSAR B

Koop tickets

“Het vertrek gaat zeer langzaam. Je vraagt je af: zijn we nu vertrokken? Tot het moment dat je echt in je stoel gedrukt wordt. Je weet dat je eigenlijk op een bom zit, maar ik ben geen moment bang geweest. Het eerste dat we deden als we gewichtloos waren, was ons losmaken en door de raampjes naar de aarde kijken. Met het idee dat als er toch nog iets misgaat, dat we toch de aarde nog hebben kunnen zien.” – Dirk Frimout 

To the stars, het tweede album van Tsar B, danst op het keerpunt tussen afscheid nemen en nieuwe werelden verkennen. Het is een luisterervaring die de uitersten met verve onderzoekt; moderne pop, klassieke muziek en dance smelten op inventieve wijze samen.

Justine Bourgeus, alias Tsar B, is een muzikant, producer en componist die vooruitstrevende popmuziek maakt. Zo zijn heeft ze spraakmakende samenwerkingen gehad met onder meer Alexander Chung, Oscar and The Wolf en Nova Twins. Vorig jaar wekte ze een van de legendarische kookboeken van Salvador Dalí tot leven in de concertfilm Les Diners de Gala. Intussen ontpopt Bourgeus zich als een veelgevraagd filmcomponist en producer voor opkomende artiesten. Haar komende album to the stars versmelt elementen van clubmuziek, moderne pop en klassieke muziek op onconventionele wijze samen.  

Ook benieuwd naar dit vlammend optreden? Zoek je weg tussen de tarwe en zonnebloemen richting onze schuur en geniet op vrijdag 2 augustus mee van dit muzikaal lekkers!

TSAR B

Vrijdag 2 Augustus

  • 23:00
Koop tickets

Met de steun van

Tot op Campo!

© Campo Solar 2024

Design & Concept by Compagnon