Tickets nog niet te koop

Verblijf

Hoe beter de energie en de natuur van Campo Solar ervaren, dan tijdens een overnachting op onze kleinschalige en gezellige Campo Camping?

Hoe beter de energie en de natuur van Campo Solar ervaren, dan tijdens een overnachting op onze kleinschalige en gezellige Campo Camping? Breng je tentje mee en geniet van een fijn en comfortabel verblijf tijdens Campo Solar 2022. Midden een zee van zonnebloemen, zicht op de Damse Vaart en toch alle gemakken? Het kan, op Campo Solar!

Kamperen in de natuur

Kamperen op Camping Solar staat garant voor een grote dosis beleving. Middenin de zonnebloemen en maïs geniet je van rust, ruimte en het buitenzijn. Na een intens dagje Campo Solar vind je er de ideale spot om de batterijen op te laden. Overnacht op de ruime kampeerplekken in een groene omgeving en wordt wakker door het gefluit van de vogels. Wie weet ontmoet je er een huppelend konijn naast je tent!

Camping Solar

Een driedaags festivalprogramma is sowieso goed gevuld, dus maak het jezelf gemakkelijk: overnacht op Camping Solar en bespaar je de nachtelijke rit naar huis. Gezelligheid, natuur, comfort en accommodatie zijn dan ook de sleutelwoorden. We voorzien douches, toiletten, stroom, water en voldoende plaats om met je familie en vrienden een full option weekend Campo Solar te kunnen meemaken. Op het festivalterrein zelf zullen jullie terecht kunnen in het Campo Solar restaurant of bij een van de diverse foodstandjes om de maagjes te vullen.

De voorbereide festivalkampeerder

Wie overnacht op Camping Solar is best voorbereid. Via deze checklist heb je zeker de belangrijkste dingen mee! Zet tijdens het inpakken alvast een goede playlist op en de Campopret kan beginnen.

Naar de checklist: link

Openingsuren Camping Solar

Camping Solar zal open zijn vanaf vrijdag 29 juli 12u tot maandag 1 augustus 12u.
De camping is volledig uitverkocht. Enkel personen met een geldig campingticket kunnen binnen.
Parkeren kan enkel betalend (€10) op de autoparking die naast het evenemententerrein ligt.
Mobilhomes en caravans die in het bezit zijn van een geldig mobilhometicket kunnen via de Pijpeweg, opgelet, enkel langs de zijde van Damme binnenrijden!

Algemeen campingreglement 2022

Dit campingreglement geldt als ‘huishoudelijk reglement’ op de festivalcamping van Campo Solar op 29, 30 en 31 juli 2022. Eenieder die een campingticket koopt, verklaart zich daardoor akkoord met onderstaand campingreglement.

De camping gaat open op vrijdag 29 juli 2022 om 12.00u en je moet het terrein verlaten voor maandag 1 augustus om 12.00u. Als bezoeker kan je vooraf gefouilleerd worden. De toegang wordt geweigerd aan degene die zich hier niet aan onderwerpt, zonder recht op restitutie van enige gelden.

Alleen personen met een geldig campingbandje worden toegelaten op de camping.

Campingbezoekers moeten zich melden aan één van de kassa’s aan de ingang van het campingterrein.

Als kampeerder kan je gebruik maken van de volgende diensten: toiletten, douches, stromend water, elektriciteitspunt.

Er is geen stroomvoorziening voor de campingbezoekers tot aan de tenten.

Verboden op de camping zijn:

  • Geen glas
  • Alleen tenten zijn toegestaan
  • Geen middelen die als drugs kunnen gebruikt worden

Volg steeds de richtlijnen van de campinghosts, security en hulpdiensten op. In geval van discussie heeft de campinguitbater het laatste woord.

Gebruik je gezond verstand en breng anderen niet in gevaar!

Volg bij het plaatsen van je tent de instructies van de campinghosts en houdt nooduitgangen, paden voor hulpdiensten en doorgangen vrij. Hou je hieraan, anders kun je twee keer je tent opzetten! Foutief geplaatste tenten kunnen door de security verplaatst worden zonder toestemming van de eigenaar.

Hou ten allen tijde de brandwegen vrij. Tenten die op de brandweg staan worden zonder verwittiging verplaatst.

De campingbezoeker verblijft geheel op eigen risico op het terrein. De organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele lichamelijke of materiële schade.

De tent van de bezoeker is geen woning, organisatie mag ten alle tijden een tent (laten) doorzoeken ter controle op de naleving van dit reglement.

Wanneer je als bezoeker bovenstaande regels overtreedt, verlies je het recht om op de camping te verblijven zonder restitutie van enige gelden.   

Algemeen reglement camper of caravans 2022

De speciale caravan/campercamping is alleen toegankelijk als je in het bezit bent van een caravan/camper ticket. Dit ticket kost €25 per caravan/camperplaats en is alleen in voorverkoop verkrijgbaar via de website van Campo Solar. Je dient ook per persoon nog een afzonderlijk campingticket aan te schaffen.

Mobilhomes en caravans die in het bezit zijn van een geldig mobilhometicket kunnen via de Pijpeweg, opgelet, enkel langs de zijde van Damme binnenrijden!

Een caravan/camperplaats is maximum 18m² (6m bij 3m).

Een tentje bijplaatsen mag mits je binnen je toegewezen vak van 6m bij 3m blijft.

Enkel voertuigen die daadwerkelijk ingeschreven zijn als ‘kampeervoertuig’ worden toegestaan. Tijdelijk omgebouwde voertuigen met een matras erin worden dus niet toegelaten.

Caravans of kampers die langer zijn dan 6m worden niet toegelaten.

Auto’s zijn verboden op het terrein. Als je er toch op moet om je caravan op z’n plek te zetten kan het zijn dat je een borg (€50) moet betalen zodat we zeker weten dat je ook weer terug komt met je auto. Je zal de borg terug krijgen als je het terrein met je caravan verlaat. Later is het niet meer mogelijk om je borg terug te krijgen.

Het algemeen campingreglement is ook van toepassing op de caravan- en camperzones. Dus: Geen geluidsinstallaties, enkel kleine gasflesjes van max. 250 cl zijn toegelaten, geen overmatige hoeveelheid alcohol, enkel gesloten drankverpakkingen, geen glas, geen vuurwerk, geen: bankstellen, winkelkaren, fietsen, enz…

Met de steun van

Tot op Campo!

© Campo Solar 2022

Design & Concept by Compagnon