Tickets kopen

Verblijf

Hoe beter de energie en de natuur van Campo Solar ervaren, dan tijdens een overnachting op onze kleinschalige en gezellige Campo Camping?

Hoe beter de energie en de natuur van Campo Solar ervaren, dan tijdens een overnachting op onze kleinschalige en gezellige Campo Camping? Breng je tentje mee en geniet van een fijn en comfortabel verblijf tijdens Campo Solar 2023. Midden een zee van zonnebloemen, zicht op de Damse Vaart en toch alle gemakken? Het kan, op Campo Solar!

Kamperen in de natuur

Kamperen op Camping Solar staat garant voor een grote dosis beleving. Middenin de zonnebloemen en maïs geniet je van rust, ruimte en het buitenzijn. Na een intens dagje Campo Solar vind je er de ideale spot om de batterijen op te laden. Overnacht op de ruime kampeerplekken in een groene omgeving en wordt wakker door het gefluit van de vogels. Wie weet ontmoet je er een huppelend konijn naast je tent!

Camping Solar

Een driedaags festivalprogramma is sowieso goed gevuld, dus maak het jezelf gemakkelijk: overnacht op Camping Solar en bespaar je de nachtelijke rit naar huis. Gezelligheid, natuur, comfort en accommodatie zijn dan ook de sleutelwoorden. We voorzien douches, toiletten, stroom, water en voldoende plaats om met je familie en vrienden een full option weekend Campo Solar te kunnen meemaken. Op het festivalterrein zelf zullen jullie terecht kunnen in het Campo Solar restaurant of bij een van de diverse foodstandjes om de maagjes te vullen.

De voorbereide festivalkampeerder

Wie overnacht op Camping Solar is best voorbereid. Via deze checklist heb je zeker de belangrijkste dingen mee! Zet tijdens het inpakken alvast een goede playlist op en de Campopret kan beginnen.

Naar de checklist: link

Tickets & updates

Vanaf 5 februari kan je ticketjes voor deze fijne plek aanschaffen. Je kan daarvoor terecht op onze ticketpagina.
Verder werken we gestaag verder aan jou campingbeleving. Extra features, gezelligheid en comfort zijn in de maak, hou deze pagina in de gaten voor updates!

Met de steun van

Tot op Campo!

© Campo Solar 2024

Design & Concept by Compagnon