Tickets kopen

Partners

Campo Solar zou nooit Campo Solar zijn zonder haar partners. Daarom voorzien we een oplijsting van alle partners die Campo Solar maken tot wat het vandaag is.

Met de steun van

De Blauwe Zaal

Tussen Brugge en Damme vind je De Blauwe Zaal, waar paard en ruiter centraal staan. Op dit prachtig domein, vlak aan de Damse Vaart, begeleiden we onze ruiters elk op hun eigen niveau: van start to ride tot professionele ruiter.

Waarom partners?

Campo Solar werkt al sinds editie 1 samen met een aantal verschillende landbouwers uit de streek. We willen hen graag uitdrukkelijk bedanken voor alle vertrouwen en kansen die ze ons de afgelopen jaren gaven. Zonder hen zou er geen Campo Solar verhaal geschreven worden.

Daarnaast kan Campo Solar beroep doen op een aantal sponsors zonder wie Campo Solar het veel moelijker zou hebben. We nemen ze graag mee in elk nieuw verhaal. Een persoonlijke aanpak en een op maat gemaakte return staan hierbij centraal.

partner worden?

Geïnteresseerde sponsors kunnen contact opnemen met ons. Stuur een berichtje naar info@camposolar.be, dan bekijken we samen wat mogelijk is!

Stuur ons een mailtje

De Campo Solar Crew

Het kloppende hart van Campo Solar is de Campo Solar Crew met meer dan 300 enthousiaste vrijwilligers. Vrienden, familie en sympathisanten helpen met hart en ziel Campo Solar vorm te geven tot waar het vandaag voor staat. Zowel bij de opbouw, afbraak als tijdens het festival houden ze Campo Solar levend. We zijn hen steeds ongelooflijk dankbaar voor hun inzet en enthousiasme, zonder hen zou er van Campo Solar geen sprake zijn.

Wil je lid worden van deze groep en meewerken aan de organisatie van ons festival? Stuur dan een mailtje naar met je naam en voor welk deel van het festival je graag had geholpen (opbouw/afbraak/tijdens het festival zelf).    

Ook als jeugdbeweging of sportclub kan je meewerken aan Campo Solar. Zin om mee in deze leerrijke en leutige ervaring te stappen en zo kas van jullie vereniging wat te spijzen? Stuur dan een mailtje naar met de naam van je jeugdvereniging en voor welk deel van het festival jullie graag hadden geholpen (opbouw/afbraak/tijdens het festival zelf). 

Als return krijg je als vrijwilliger toegangtickets tot het festival, drankbonnen (afhankelijk van aantal shifts), t-shirt, petje en een bedankingsfeest in de wintermaanden. Als jeugdbeweging is er ook een financiële tegemoetkoming naast toegangstickets, drankbonnen en kledij. 

Meer info volgt na inschrijving. 

Alle vrijwilligers worden ingeschreven via Tumbadorianen vzw. Deze organisatie heeft als doel projecten te steunen in ontwikkelingslanden t.b.v. de allerarmsten, met speciale aandacht voor personen met een handicap. Momenteel gaan alle ingezamelde gelden naar projecten in Peru en Guatemala (meer info www.tumbador.be).

De vrijwilligers kennen campo solar vanbinnen en vanbuiten.

Stuur ons een mailtje

De Leveranciers

Online Marketing
Boekhouding
Sociale zaken
Event Barn en Festihutten
Verpakkingsmateriaal

DKH projects, Boombedrijf Bisschop, CNSV

Houtschilfers

Facepainter Eva, De Dienst Drama

Show
Stroomvoorziening
Ticketprovider en toegang
Rollend materieel
Testdorp en corona
Stellingbouw en podia
Drukwerk en textiel

Compagnon

Website

Tuinplanning Vandermoere, Familie, Braet, Loonwerken Coudeville, Bart Lonneville, Alexander Haeghebaert

Veldwerkzaamheden

Tumbadorianen, KSA Moerkerke, Chiro Sijsele, Chiro Sint-Rita, Scouts Gidsen Karel De Goede, Fos De Vrijbuiters, Scouts Tielt, Nowjobs, Absolute You

Crew

familie Braet, familie Rijssenbeek, familie Vandevelde, familie Lonneville, familie Vanhoutte, familie Vancaeyzeele, familie Vervisch, Berkers groenaanleg

Landbouwers

Volg Campo Solar

Bestel je tickets

Koop tickets
Tot op Campo!

© Campo Solar 2022

Design & Concept by Compagnon