Tickets kopen

Herbeleef de zomer

Vijf jaar Campo Solar zorgt voor onvergetelijke herinneringen. Wij bundelden de leukste kiekjes en beeldmateriaal van de afgelopen edities.

Herbeleef de laatste editie
2023

Campo Solar 2023 gaat lopen met de Studio Brussel beker voor mooiste festival van België! De mooiste mensen op het mooiste festival, het blijft een gouden combo. Een diepe buiging voor alle bezoekers, jullie waren de kers op de taart.

In dit album kan je terugflitsen naar het festivalweekend. Op vrijdag trapten we Campo Solar ’23 af, gevolgd door een rainy & sfeervolle zaterdag en een sunny sunday!

 

Tot volgend jaar, zet alvast 2, 3 & 4 augustus 2024 in de agenda.

 

📷: Elisabeth Callens, Daria Miasoedova, Simon Leloup, DSKY & Céderic Vandenberghe

Ontdek de beelden
2022

Campo Solar 2022: het mooiste festival van België! Heb jij ook zoveel onvergetelijk herinneringen?

 

Eeuwige liefde en dankbaarheid, ongelofelijk hoe jullie deze magie mogelijk maakten!

Herbeleef hier het ontspannend onthaasten op Campo Vino, het overnachten op de cosy Campo Camping, het schuren in ‘De Schuur’, het culinair genieten in de bloemenweide, een fantastisch fout Campo Café-feestje, het panoramisch shaken op ‘de Voute’ of de spectaculaire sfeer in de Arena.

 

We zien junder gèren!

Tot op Campo 2023?!

 

📷: Elisabeth Callens, Daria Miasoedova, Simon Leloup, DSKY & Nicolas Herbots

Ontdek de beelden
2021

Campo Solar 2021: het eerste festivalweekend van afgelopen zomer! Jullie zakten massaal af naar de maïs, tarwe en zonnebloemen in Damme. Wat een onvergetelijk en zonovergoten weekend… merci voor jullie bruisende aanwezigheid!

 

Hopelijk hebben jullie genoten van het ontspannend onthaasten op Campo Vino, het stevig stampen in de Tempel, wegdromen in de bloemenweide, het feesten op een verslavend, never ending Campo Caféfeestje, panoramisch shaken op de Voute of van de beleving door de topartiesten & DJ’s in de Arena.
Zoveel mooie momenten, maar wat was jullie hoogtepunt?

 

📷: Elisabeth Callens en Michelle Geerardeyn

Ontdek de beelden
2020

2020 was een bewogen jaar. Het houten amfitheater vormde dé place to be om de zomer ten volle te beleven. Een eindeloze reeks mooie herinneringen, om nooit meer te vergeten!

 

📷: Elisabeth Callens en Michelle Geerardeyn

Ontdek de beelden
2019

Herbeleef de magische sfeer van Campo Solar 2019! Ook gefascineerd door de gezelligheid van deze topeditie en de machtige crowd? Zorg dan dat je er op 13, 14 & 15 augustus bij bent, we kunnen niet wachten om jullie te ontvangen!

 

 

📷: Elisabeth Callens en Michelle Geerardeyn

Ontdek de beelden
2018

Niet alleen de maïs groeit jaar na jaar! Campo Solar 2018 barstte uit zijn voegen, waauw! Ongeloofelijk wat voor een prachtig weekend jullie er van gemaakt hebben. De beelden zeggen meer dan we kunnen verwoorden, check it out!

 

 

📷: Elisabeth Callens

Ontdek de beelden
2017

Het ontstaan van Campo Solar… Het begon als een feestje in de maïs. Draaide dat even anders uit, het werd een prachtig zuiders festivalweekend!

Ontdek de beelden

Met de steun van

Tot op Campo!

© Campo Solar 2024

Design & Concept by Compagnon