De zomer op je bord

Campo Solar, dat is eten en drinken tergelijkertijd. Daarom verzamelen we op ons festival de beste chefs uit de streek in een super gezellig eetdorp.

Nieuw dit jaar is de samenwerking met restaurant Atelier Tête Pressée. Zij zorgen voor de ultieme restaurantervaring op het festivalterrein.

hét gezelligste

eetdorp

Campo Solar en smakelijke lekkernijen, het is steeds een gouden combo. In een supergezellig eetdorp verzamelen we dit jaar 12 verrassende eetstandjes, met kwaliteit voorop. Foodies vinden er een heel divers aanbod. Van lokale tot exotische keuken: het wordt smikken en smullen.

Terwijl de buikjes worden gevuld verwent het centrale vogelnestje jullie oortjes met fijne zomerplaatjes.  Zoek een plaatsje in de fleurige bloemenweide en deel deze culinaire ervaring met elkaar!

Restaurant

Atelier Tête Pressée

Campo Solar slaat de handen in elkaar met atelier Tête Pressée, dat zijn open keuken naar de festivalweide brengt. Chef Pieter Lonneville zorgt voor een gastronomische beleving op hoog niveau met de beste dagverse seizoensgerechten en dat aan een gedekte tafel met écht servies.

Tête Pressée zorgt komende zomer dus ook voor de ultieme restaurantbeleving. Dat betekent een prachtig aangeklede setting, smaakbommen op je bord, bediening aan tafel en echte borden en glazen.

In de open keuken kunnen tafelgasten chef Pieter Lonneville à la minute zijn topgerechtjes zien bereiden. Wie mee aanschuift kan kiezen tussen optie vlees, vis of veggie. Tickets zijn beschikbaar in voorverkoop via de ticketshop en ter plaatse. De plaatsjes zijn beperkt.

De lunchformule met drie gangen (voor-, hoofdgerecht en dessert) start om 13 uur, een uur voor de opening van het festival waardoor je rustig kunt tafelen en daarna vlot de wei op raakt. De echte restaurantbeleving dus, maar zonder de festivalsfeer te verstoren. Dat wil ook zeggen: eten in alle comfort, overdekt en beschut tegen regen of zon. Dineren kan tussen 17 en 23 uur met het hoofdgerecht, en de keuze om een extra gerecht en/of een dessert aan het menu toe te voegen.

Met de steun van

Tot op Campo!

© Campo Solar 2023

Design & Concept by Compagnon