Tickets kopen

De Campo Solar Crew

De Campo Solar Crew telt meer dan 300 enthousiaste vrijwilligers. Vrienden, familie en sympathisanten helpen met hart en ziel Campo Solar vorm te geven tot waar het vandaag voor staat.

Het kloppende hart van Campo Solar is de Campo Solar Crew met meer dan 300 enthousiaste vrijwilligers. Vrienden, familie en sympathisanten helpen met hart en ziel Campo Solar vorm te geven tot waar het vandaag voor staat. Zowel bij de opbouw, afbraak als tijdens het festival houden ze Campo Solar levend. We zijn hen steeds ongelooflijk dankbaar voor hun inzet en enthousiasme, zonder hen zou er van Campo Solar geen sprake zijn.

Wil je lid worden van deze groep en meewerken aan de organisatie van ons festival? Stuur dan een mailtje naar met je naam en voor welk deel van het festival je graag had geholpen (opbouw/afbraak/tijdens het festival zelf).    

Ook als jeugdbeweging of sportclub kan je meewerken aan Campo Solar. Zin om mee in deze leerrijke en leutige ervaring te stappen en zo kas van jullie vereniging wat te spijzen? Stuur dan een mailtje naar met de naam van je jeugdvereniging en voor welk deel van het festival jullie graag hadden geholpen (opbouw/afbraak/tijdens het festival zelf). 

Als return krijg je als vrijwilliger toegangtickets tot het festival, drankbonnen (afhankelijk van aantal shifts), t-shirt, petje en een bedankingsfeest in de wintermaanden. Als jeugdbeweging is er ook een financiële tegemoetkoming naast toegangstickets, drankbonnen en kledij. 

Meer info volgt na inschrijving. 

Alle vrijwilligers worden ingeschreven via Tumbadorianen vzw. Deze organisatie heeft als doel projecten te steunen in ontwikkelingslanden t.b.v. de allerarmsten, met speciale aandacht voor personen met een handicap. Momenteel gaan alle ingezamelde gelden naar projecten in Peru en Guatemala (meer info www.tumbador.be).

De vrijwilligers kennen campo solar vanbinnen en vanbuiten.

Volg Campo Solar

Bestel je tickets

Koop tickets
Tot op Campo!

© Campo Solar 2022

Design & Concept by Compagnon