Tickets kopen

De Campo Solar Crew

De Campo Solar Crew telt meer dan 500 enthousiaste vrijwilligers. Vrienden, familie en sympathisanten helpen met hart en ziel Campo Solar vorm te geven tot waar het vandaag voor staat.

Het kloppende hart van Campo Solar is de Campo Solar Crew met meer dan 500 enthousiaste vrijwilligers. Vrienden, familie en sympathisanten helpen met hart en ziel Campo Solar vorm te geven tot waar het vandaag voor staat. Zowel bij de opbouw, afbraak als tijdens het festival houden ze Campo Solar levend. We zijn hen steeds ongelooflijk dankbaar voor hun inzet en enthousiasme, zonder hen zou er van Campo Solar geen sprake zijn.

Als return krijg je als vrijwilliger toegangstickets tot het festival, drankbonnen (afhankelijk van aantal shifts), voldoende drank en maaltijden, t-shirt, petje, dichte parking, campingtoegang en een bedankingsfeest in de wintermaanden. Vrijwilliger worden kan heel eenvoudig door een account aan te maken op ons vrijwilligersplatform via deze link: https://vrijwilligers.camposolar.be/

Ook als jeugdbeweging of sportclub kan je meewerken op Campo Solar. Zin om mee in deze leerrijke en leutige ervaring te stappen en zo de kas van jullie vereniging wat te spijzen? Vul dan het documentje in, door onderaan op de link ‘inschrijven als jeugdbeweging voor 2023’ te klikken. Als jeugdbeweging is er ook een financiële tegemoetkoming naast toegangstickets, drankbonnen en kledij.

Meer info volgt na inschrijving. Bij onduidelijkheden mag je steeds mailen naar vrijwilligers@camposolar.be

Alle vrijwilligers worden ingeschreven via Tumbadorianen vzw. Deze organisatie heeft als goed doel projecten te steunen in ontwikkelingslanden t.b.v. de allerarmsten, met speciale aandacht voor personen met een handicap. Momenteel gaan alle ingezamelde gelden naar projecten in Peru en Guatemala (meer info www.tumbador.be).

De vrijwilligers kennen campo solar vanbinnen en vanbuiten.

Volg Campo Solar

Bestel je tickets

Koop tickets
Tot op Campo!

© Campo Solar 2023

Design & Concept by Compagnon