Tickets kopen

Optreden Xander De Rycke op vinyl!

Vertel het aan Jan en alleman

Op deze LP vind je een selectie van de beste fragmenten uit Uitgerust & Immuun.
Live opgenomen op Campo Solar op 8 & 15 augustus 2020!

Vier maanden, enkele coronakilo’s en een gigantisch aandachtstekort later is Xander De Rycke weer klaar om zijn gedachten met jullie te delen. In deze comedyshow deelt hij zijn ervaringen over de COVID-19 pandemie en de lockdown in ons land. Te weinig over media om het een conference te noemen, te gedateerd om er lang mee te spelen. Een coronaspecial door Xander De Rycke dus. Een fijne extra: iedere plaat is gezegend met Xanders immuunstoffen. Likken is aangeraden.

XANDER OVER DE LP

‘Deze plaat is een wel héél specifieke herinnering aan een wel héél specifieke periode in ons leven. 2020 zou het jaar van een nieuwe comedyshow doorheen de grootste zalen van ons land worden. Het zou ook het jaar worden van de allerlaatste ‘Houdt Het Voor Bekeken’. Toen overspoelde COVID-19 de planeet en viel alles stil. Op een half jaar tijd overleefde ik een verhuis, een break-up, een paar deuken in mijn ego én de ziekte zelf.

In die periode werd deze show geboren. Uit frustratie, eenzaamheid en een grote portie gemis aan een podium en publiek. Hij werd volledig getry-out en bijgeschaafd in perfecte corona-proof omstandigheden: van vijfentwintig man in Café The Joker tot de Rock Werchter Zomerbar. Ik presenteer u graag: ‘Uitgerust & Immuun’. De show die niet had mogen bestaan, in een jaar dat er helemaal anders had moeten uitzien. 

Live vanuit een maïsveld in Damme. 
Mijn god.’

– Xander De Rycke

Steun Xander en koop de Vinyl hier!

Relevante nieuwtjes

Met de steun van

Tot op Campo!

© Campo Solar 2024

Design & Concept by Compagnon