Tickets kopen

Raymond van het Groenewoud komt naar ons veld!

Vertel het aan Jan en alleman

De koning van de Vlaamse rock, Raymond van het Groenewoud, bracht exact 40 jaar geleden zijn single MEISJES uit. Uiteraard betekent dit: FEEST! De primeur is voor ons, vooraleer Raymond en zijn kompanen de aftrap van de Vlaamse tournee geven, zetten ze voet aan wal op Campo Solar!

Wie Raymond van het Groenewoud niet kent, leefde de laatste veertigtal jaar wellicht in quarantaine. Een heel resem albums en singles staan op zijn naam en heeft een discografie om U tegen te zeggen. Al op jonge leeftijd, zo’n 50 jaar geleden, startte hij zijn muzikale carrière. Hij scoorde tal van hits die grijsgedraaid worden op de Vlaamse radio.

‘Zoals gewoonlijk’ zullen Raymond en zijn kornuiten met volle goesting op de planken staan en hun keel wijd open zetten om zijn ‘Liefde voor muziek’ rond te strooien over het publiek. Dan schreeuwen wij graag met z’n allen ‘Raymond boven!’ en dansen we volop mee op ‘Chachacha’. Zijn onvergetelijke liedjesteksten zijn steeds precies en raak, de eerlijkheid waarmee hij ze brengt maken ze des te mooier.

Naast Raymond zijn we ook verheugd met de komst van vele andere topartiesten zoals Brihang, Antwerp Gipsy Ska Orkestra, The Haunted Youth en Lili Grace, … Ontdek ze hier!

Relevante nieuwtjes

Met de steun van

Tot op Campo!

© Campo Solar 2024

Design & Concept by Compagnon