Tickets kopen

School is Cool komt naar Campo Solar!

Vertel het aan Jan en alleman

Binnen een kleine maand is het zover! Op zondag 15 augustus zal School is Cool de beentjes opwarmen voor Raymond Van Het Groenewoud ze helemaal komt losgooien! Wie deze band volgt weet dat ze met veel energie voor spektakel zorgen!

Verder zijn we vereerd ook deze kanjers aan onze grooooote line-up toe te voegen:

Glints, DJ YOLOTANKER, Paard. , Red D, Kong, Ratmosphere, Barno Koevoet & the Duijmschpijkers, Jon slo & juliojulio, Roots Explosion Soundsystem, L.Finch, Oorlectuur, NAFT, IJsbreker, DJ, Bibi Seck, Timmerman, KNNT, Liquid Silver , Radio Achterhaald, Simon Ofori , Voxter & Balance, Weireldverbeteroars, Cherry Picker Record Store, DJ Nature, DILATED

Kortom, er zal geen gebrek zijn aan muzikale vibes !

Relevante nieuwtjes

Met de steun van

Tot op Campo!

© Campo Solar 2024

Design & Concept by Compagnon