Tickets kopen

Dit was Campo Solar 2021!

Vertel het aan Jan en alleman

Campo Solar 2021: het eerste festivalweekend van afgelopen zomer! Jullie zakten massaal af naar de maïs, tarwe en zonnebloemen in Damme. Wat een onvergetelijk en zonovergoten weekend… Merci voor jullie bruisende aanwezigheid!

Hopelijk hebben jullie genoten van het ontspannend onthaasten op Campo Vino, het stevig stampen in de Tempel, wegdromen in de bloemenweide, het feesten op een verslavend, never ending Campo Caféfeestje, panoramisch shaken op de Voute of van de beleving door de topartiesten & DJ’s in de Arena.
Zoveel mooie momenten, maar wat was jullie hoogtepunt? 

Geniet alvast van de mooie aftermovie, deze video kan samen met de foto’s bekeken worden via deze link!

See you next year!

Relevante nieuwtjes

Met de steun van

Tot op Campo!

© Campo Solar 2024

Design & Concept by Compagnon