Tickets kopen

Een paasei gevuld met een combinatie van jazz en rap: Blackwave.

Vertel het aan Jan en alleman

Op vrijdag 4 augustus komt Blackwave. naar Campo Solar!

En of de paashaas de trouwe Campo Solar fan niet vergeten is. The word is al eventjes out, maar daarom zetten we niet minder graag nog eventjes in de verf: Blackwave. siert de affiche van het gezelligste festival van het land! En de laidback hiphop lijkt ons de ideale remedie om de paasbrunch te verteren. Beentjes in de lucht, digestief bij de hand en start die muziekstreamingsapp maar op!

Het duo bestaande uit Willem Ardui en Jay Walker timmert al enkele jaren aan de weg naar succes en doet dat met verve. Na hun debuut ‘Are we still dreaming’ uit 2019 piekte op nummer vier in de Ultratop. Doorpakken deden ze pas echt verleden jaar met ‘No sleep in L.A.’. De accolades spreken voor zich: de nummer één positie in de ultratop voor albums, een track die op FIFA ‘23 belandde (‘A-okay’) en een tournee die hen langs uitverkochte zalen en uitzinnige festivalweides bracht. The only way is up, right? En dus is een plekje op Campo Solar de volgende logische stap.

Verwacht je dus deze zomer aan een nieuwe episode van hun veroveringstocht, eentje waar hun jazzy instrumentals en sweet raps geknipt lijken voor de maïs, zon(sondergang) en het te nuttigen drankje. Hun Engelse Wikipediapagina spreekt van vibes à la Brockhampton, Prince, The Roots en George Clinton zijn bands, de legendarische Parliament en Funkadelic. Veel veren om op hun hoed te steken en we twijfelen er alvast niet aan dat ze de puntjes op de i zetten op vrijdag 4 augustus!

Hoe kan het ook anders? Hoewel ze nog maar een goeie vijf jaar onze aandacht trekken en vasthouden, beschikt het duo al over enkele nummers die in ons collectieve geheugen zitten. Wedden dat ‘Elusive’, ‘Big dreams’, ‘Good day’ en ‘Whasgood?!’ je vlotjes aan het dansen rappen krijgen? We durven bijna stellen dat na twee albums we toch al getrakteerd zullen worden op een soort van greatest hits set, want dat is nu eenmaal blackwave. doet. Scoren. Are we still dreaming? Nope, Blackwave. komt ongetwijfeld onze maïs in vuur en vlam zetten!

Relevante nieuwtjes

Met de steun van

Tot op Campo!

© Campo Solar 2024

Design & Concept by Compagnon