Tickets kopen

Eerste artiest voor Campo Solar 2024 geland!

Vertel het aan Jan en alleman

Niemand minder dan Bart Peeters en zijn onafscheidelijke band “De Ideale Mannen“ komen op zondag 4 augustus jullie oortjes verwarmen op Campo Solar! De band heeft de laatste jaren een live-reputatie opgebouwd van hier tot in Tokyo. Komende zomer komt daar zelfs Damme bij!

Een topjaar met een Mia lifetime achievement tot gevolg, dat moet gevierd worden. Deze uitzonderlijke levensgebeurtenis wordt dan ook in de bloemetjes gezet op een uitzonderlijk festival: de achtste editie van Campo Solar, midden in de maïs!

Begin je ook al te watertanden naar nog meer muzikaal lekkers? Hou deze pagina in de gaten, met de lente in aantocht hebben we nog heel wat mooi eitjes in ons nestje!

Relevante nieuwtjes

Met de steun van

Tot op Campo!

© Campo Solar 2024

Design & Concept by Compagnon