Tickets kopen

Nieuwe lading muzikaal lekkers!

Vertel het aan Jan en alleman

We zetten het weekend in met nieuwe artiesten voor Campo Solar 2024. Used, Dr. Lektroluv, Slow Crush en Mooneye bevestigden hun komst richting de Damse maïs.

Ben je fan van Drum ‘n Bass? Koning Used komt op vrijdag 2 augustus in de gezellige Arena jullie dansbeentjes testen. Liever iets intiem? Mooneye is jullie ‘go to‘ op zaterdag 3 augustus, tussen de zonnebloemetjes en met een cocktail in de hand. Vandaag kwam zijn nieuwe album ‘Come With Me and Hide’ trouwens uit, zeker checken het is een pareltje!

Maar wat gezegd van Dr. Lektroluv, die zijn 20-jarige carrière komt vieren in onze Tempel met een dikke electro set. De dokter behoeft eigenlijk geen intro meer. Fans van Boys Noize, Vitalic en Tiga kunnen alvast beginnen kwijlen. In een spetterend decor zorgt deze DJ gegarandeerd voor dik feest op zondag 4 augustus.

Verder zijn we ook blij de harde gitaren van Slow Crush te mogen aankondigen. Loop even langs de zware bierenbar en zoek je plekje in het overdekte bos van de schuur. Deze betere gitaarriffs zijn te aanschouwen op vrijdag 2 augustus.

Ticketjes voor al dit muzikaal lekkers zijn te verkrijgen in de webshop van deze website!

Dikke zoenen en fijn weekend

Relevante nieuwtjes

Met de steun van

Tot op Campo!

© Campo Solar 2024

Design & Concept by Compagnon