Tickets kopen

De lente is in aantocht!

Vertel het aan Jan en alleman

De vogels starten met het maken van hun nest. Ze fluiten al vroeg in de morgen een vrolijk lied. Het betekent dat de lente in aantocht is! Elke dag een stukje langer buiten blijven, een likje avondzon betast voorzichtig ons gezicht. Het is een voorsmaakje van de zomer, waar we meer van dit ‘kleine genieten’ mogen meemaken.

Vorige week konden we Coely al aankondigen, maar wie ons tijdens deze zomermomenten nog meer in vervoering zal brengen zijn de jonge wolven van Meltheads, de hitmachine Sylver (live), de intieme songs van Dressed Like Boys en popqueen Tsar B. Check even de programmapagina om meer info over deze artiesten te weten te komen.

Voelen jullie het ook al kriebelen?! Schaf je ticketje aan in onze ticketshop en kom deze zomer mee genieten tussen de maïs, tarwe & zonnebloemen!

Relevante nieuwtjes

Met de steun van

Tot op Campo!

© Campo Solar 2024

Design & Concept by Compagnon