Tickets kopen

Culinair restaurant

Brugge

Restaurant Tête Pressée

Campo Solar stelt nieuwe restaurantformule voor in samenwerking met Tête Pressée, dat zijn open keuken naar de festivalweide brengt. Chef Pieter Lonneville zorgt voor een gastronomische beleving op hoog niveau met de beste dagverse seizoensgerechten en dat aan een gedekte tafel met écht servies. Wat ontstond als een zot idee, wordt deze zomer werkelijkheid: een culinaire beleving van topkwaliteit pal in de maïsvelden. De keuze van Campo Solar voor Tête Pressée is niet toevallig. Beide staan voor genieten, kwaliteit en lokaal. Pieter werkt het liefst met producten van leveranciers uit de buurt.

Culinaire beleving

Tête Pressée zorgt komende zomer dus ook voor de ultieme restaurantbeleving. Dat betekent een prachtig aangeklede setting, smaakbommen op je bord, bediening aan tafel en echte borden en glazen. De keuze voor Tête Pressée als partner lag voor de hand. Ze werken al van in het begin met lokale boeren en leveranciers en keren terug naar de essentie van lekker eten. Dat sluit volledig aan bij het landelijke kader, de nadruk op genieten en echte kwaliteit waarvoor ook Campo Solar bekend staat. Pieter is tevens geboren op een boogscheut van het festival. Hij komt letterlijk koken in zijn achtertuin.

Carte Blanche 

In de open keuken kunnen tafelgasten chef Pieter Lonneville à la minute zijn topgerechtjes zien bereiden. Wie mee aanschuift kan kiezen tussen optie vlees, vis of veggie. Chef Pieter Lonneville kreeg carte blanche en verwent restaurantgangers met een creatieve, evenwichtige menu. Dit jaar bieden we een all-in restaurantbeleving aan van 50 minuten à € 45 pp.

Tickets zijn beschikbaar in voorverkoop via de ticketshop en ter plaatse. De plaatsjes zijn beperkt. 

Ook op het campo menu

Met de steun van

Tot op Campo!

© Campo Solar 2024

Design & Concept by Compagnon