Tickets kopen

13 Augustus

BRIHANG

Koop tickets

‘De romp, de schil, het skelet, de woning is gestript tot het casco van beton en staal.’

De artistieke veelkunner Brihang onderscheidde zichzelf sinds het verschijnen van zijn debuutalbum als één van de bijzonderste stemmen van zijn generatie en slaagde er zo in om door de muren van zijn genre heen te breken.

Maar hoe begin je aan die tweede plaat, wanneer duizenden ogen verwachtingsvol in je rug priemen? Brihang worstelde lang met het antwoord daarop, maar vond uiteindelijk toch een werkwijze. Hij sloot zichzelf op binnen de vier muren van zijn studio, zoomde uit en observeerde zichzelf en zijn hele bestaan van bovenaf. Het resulteerde in CASCO, die tweede plaat die staat als een huis. Eerste single ‘Steentje’ had slechts enkele maanden nodig om unaniem bestempeld te worden als een hedendaagse klassieker. En ook de rest van de plaat verbaasde vriend en vijand, iets wat nog eens onderstreept werd met zes MIA-nominaties. CASCO verscheen in oktober onder Fake Records.

Vorig jaar toonde Brihang tijdens de optredens in het Amfitheater van Campo Solar 2020 zijn meesterschap als live-artiest: hij speelde de pannen van onze maïs.

Deze zomer komt hij dat kunstje voor jullie opnieuw doen, vrijdag 13 augustus op Campo Solar!

BRIHANG

Vrijdag 13 Augustus

Koop tickets

Met dank aan

Tot op Campo!

© Campo Solar 2021

Design & Concept by Compagnon